Označevanje živilskih izdelkov ter pravilna raba prehranskih in zdravstvenih trditev
Podrobnosti
Datum seminarja: 14. 06. 2023 Lokacija: Sejna soba TZS, Dunajska cesta 167, Ljubljana Predavatelji:dr. Mira Kos Skubic, strokovnjakinja na področju zakonodaje o živilih
Trgovinska zbornica Slovenija bo v sredo, 14. junija 2023 s pričetkom ob 13.00 uri organizirala strokovni seminar na temo označevanja živilskih izdelkov ter pravilne rabe prehranskih in zdravstvenih trditev.
Seminar bo potekal v živo na sedežu Trgovinske zbornice Slovenije in bo trajal predvidoma do 15.30 ure.
PROGRAM SEMINARJA
13.00 - 13.10 | Uvodni pozdrav |
13.10 - 13.30 | Digitalizacija in novosti na področju zakonodaje, povezane z označevanjem živil ter prehranskimi in zdravstvenimi trditvami na državni in na EU ravni |
13.30 - 14.10 | Označevanje živil in alergenov, vključujoč prodajo na daljavo ter oglaševanje živil |
14.10 - 14.20 | Odmor |
14.20 - 15.00 | Pravilna raba prehranskih in zdravstvenih trditev v praksi in izvajanje nadzora |
15.00 - 15.30 | Razprava in vprašanja udeležencev |
V kolikor imate kakršnakoli vprašanja v povezavi z vsebino seminarja, vas prosimo, da nam jih čimprej posredujete na naslednji e-naslov: info@tzslo.si, saj se bomo potrudili, da boste na seminarju prejeli odgovor.
Predavateljica: dr. Mira Kos Skubic, strokovnjakinja na področju zakonodaje o živilih
Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 45,00 EUR z DDV, za nečlane pa znaša kotizacija 90,00 EUR z DDV na udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo seminarja! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisanega seminarja ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved. Seminar bo izveden ob prijavi najmanj 15 udeležencev.