Tehnike uspešnega vodenja zahtevnih pogovorov za vodje

Vljudno vas vabimo na delavnico »Tehnike uspešnega vodenja zahtevnih pogovorov za vodje«, ki bo potekala dne 22. 10. 2024 od 9.00 do 13.00 ure v sejni sobi TZS.

Kaj je zahteven pogovor? Je to pogovor, v katerem želite sodelavcu sporočiti, zakaj ne bo napredoval? Pogovor, v katerem nekomu dajete povratno informacijo glede opravljenega dela? Je to za vas pogovor o uspešnosti ali letni oceni? Morda posredovanje ob konfliktih med sodelavci? Vodje ste lahko vsak dan postavljeni v pogovore, ki v vas vzbujajo neprijetna čustva. Vse to so zahtevni pogovori.

Tokrat se bomo področja zahtevnih pogovorov lotili z vidika čustvene inteligence. Razlog za to je preprost – vsak zahteven pogovor je v samem bistvu pogovor o čustvih – tako naših kot čustvih sogovornika – zaradi česar je pogovor za nas zahteven.

Na delavnici boste:

  • raziskovali kakšni pogovori so za vas zahtevni in kakšna čustva v vas sprožijo,
  • ozaveščali kako lahko ta čustva omejujejo vaše razmišljanje in vedenje,
  • spoznali 3 glavne ovire produktivnega dialoga v zahtevnih pogovorih,
  • vadili osnove coaching pristopa za učinkovitejše spodbujanje dialoga.

Pri tem vas bo vodila Urška Gerbajs, profesionalni coach in trener za osebni razvoj. Urška že več let pomaga ljudem krepiti njihove osebne in medosebne veščine, organizacijam pa oblikovati bolj vzpodbudno, učinkovito in človeku prijazno delovno okolje. Urška je ena prvih trenerjev v Sloveniji, ki je pridobila naziv certificirani Genos EI praktik za razvoj čustvene inteligence v delovnem okolju. Je tudi certificirani trener za uporabo orodij za osebni razvoj SDI 2.0. in DISCFlow in NLP praktik.

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 65,00 EUR z DDV na udeleženca, za nečlane pa 130,00 EUR z DDV na udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisane delavnice ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved.


Prijava na seminar (Tehnike uspešnega vodenja zahtevnih pogovorov za vodje)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.