Brezplačno regijsko srečanje TZS v Ljubljani

V okviru Akademije TZS smo v prvi polovici leta 2024 organizirali že sedem brezplačnih regijskih srečanj s člani Trgovinske zbornice Slovenije, na katerih ste se člani lahko seznanili z najpomembnejšimi novostmi na zakonodajnem področju, ki so pomembna za poslovanje prav vsakega podjetja ne glede na njegovo velikost.

Zadnje letošnje srečanje bo potekalo v Ljubljani, in sicer 24. oktobra 2024 med 12.45 in 15.00 uro v dvorani SMELT, na naslovu Dunajska cesta 160, 1000 Ljubljana.

Po končani predstavitvi vam bodo vodstvo in svetovalci Trgovinske zbornice Slovenije na voljo za vsa vaša dodatna vprašanja, zato vljudno vabljeni, da se nam pridružite in izkoristite priložnost pestrega programa za pridobitev svežih ter aktualnih informacij. Na takšnem srečanju lahko člani predstavite vaša stališča in mnenja do aktualnih zakonodajnih rešitev, katere vsebine pogrešate ter se nenazadnje družite tudi z ostalimi prisotnimi predstavniki podjetij iz vaše regije.

Podrobnejši PROGRAM brezplačnega regijskega srečanja TZS bomo objavili naknadno.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite!


Prijava na seminar (Brezplačno regijsko srečanje TZS v Ljubljani)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.