Zdravje na delovnem mestu: s čustveno inteligenco do boljšega zdravja in dobrega počutja

Vljudno vas vabimo na delavnico »Zdravje na delovnem mestu: s čustveno inteligenco do boljšega zdravja in dobrega počutja«, ki bo potekala dne 24. 9. 2024 od 9.00 do 12.00 ure v sejni sobi TZS.

V današnjem delovnem okolju so nihanja v našem razpoloženju in čustvih pogosta in pomembno vplivajo na naše zdravje. Hiter tempo dela, nenadne spremembe na trgu in visoka pričakovanja strank, to je le nekaj stvari, ki lahko močno zamajejo temelje našega blagostanja. Če k temu dodamo še slabe medosebne odnose in neučinkovito komunikacijo, je jasno, zakaj je skrb za dobro počutje danes pomembnejša kot kadarkoli prej.

To ne bo delavnica na temo zdravja na delovnem mestu, na kateri bi telovadili, spoznavali pravilno telesno držo ali se učili o zdravi prehrani. Na delavnici bomo govorili o blagostanju (well-being) – ne zgolj o fizičnem, temveč tudi o našem mentalnem in duševnem počutju ter raziskovali kaj vse lahko s pomočjo čustvene inteligence storite za lastno dobro počutje in zdravje.

Na delavnici boste:

  • raziskali na katerem področju skrbi zase imate največ neizkoriščenega potenciala,
  • se naučili učinkoviteje kreirati nove, bolj zdrave navade,
  • razumeli pomen postavljanja osebnih meja za krepitev blagostanja,
  • raziskali prepričanja, ki vas omejujejo pri učinkovitejši skrbi zase.

Pri tem vas bo vodila Urška Gerbajs, profesionalni coach in trener za osebni razvoj. Urška že več let pomaga ljudem krepiti njihove osebne in medosebne veščine, organizacijam pa oblikovati bolj vzpodbudno, učinkovito in človeku prijazno delovno okolje. Urška je ena prvih trenerjev v Sloveniji, ki je pridobila naziv certificirani Genos EI praktik za razvoj čustvene inteligence v delovnem okolju. Je tudi certificirani trener za uporabo orodij za osebni razvoj SDI 2.0. in DISCFlow in NLP praktik.

Splošni pogoji: Za člane znaša kotizacija 55,00 EUR z DDV na udeleženca, za nečlane pa 110,00 EUR z DDV na udeleženca. Znesek kotizacije nakažite na TRR pri SKB: 0313 8100 0518 803 – sklic 3007. Prijavnico in dokazilo o plačilu nam lahko pošljete po pošti: TZS, Dunajska 167, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: info@tzslo.si. Znesek vplačane kotizacije se vrne v primeru, da se pisno odjavite vsaj 3 delovne dni pred izvedbo delavnice! Kotizacijo povrnemo tudi v primeru, da razpisane delavnice ne izvedemo, o čemer vas bomo pravočasno obvestili, zato vas prosimo, da navedete elektronski naslov, kamor lahko sporočimo morebitne spremembe oziroma odpoved.


Prijava na seminar (Zdravje na delovnem mestu: s čustveno inteligenco do boljšega zdravja in dobrega počutja)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.