SUP Uredba – drugi obnovitveni seminar

Mineva drugo leto od objave Uredbe o zmanjšanju vpliva nekaterih plastičnih proizvodov na okolje – SUP Uredbe v Uradnem listu (Ur. l. RS, št. 132/22, 49/24), ki je bila v letošnjem letu tudi še nekoliko dopolnjena – med drugim je določena nova metodologija pri plačevanju stroškov proizvajalca glede smetenja in spremenjen rok za sporočanje podatkov proizvajalca nosilcem skupnih načrtov. Na Trgovinski zbornici Slovenije zato v sodelovanju z Ministrstvom za okolje, podnebje in energijo za člane organiziramo že drugi obnovitveni spletni seminar na tem področju.

Spletni seminar je namenjen obnovitvi vsebine obveznosti, ki jih SUP Uredba prinaša zavezancem in jih ti morajo izvajati ali pa jih bodo morali izvajati v prihodnje, s poudarkom na novostih, ki jih prinaša spremenjena ureditev. Seminar bo potekal v sredo, 6. novembra 2024 s pričetkom ob 9.00 uri preko ZOOM-a. Predavala bo mag. Jana Miklavčič iz Sektorja za odpadke na Ministrstvu za okolje, podnebje in energijo.

Člane vabimo, da vprašanja, ki se vam postavljajo ob izvajanju določb Uredbe, posredujete na nika.pecevnik@tzslo.si ali info@tzslo.si do vključno 21. oktobra 2024.


Prijava na seminar (SUP Uredba – drugi obnovitveni seminar)

Potrjujem, da so prijavljene osebe predstavniki navedenega podjetja. Soglašam, da TZS vneseni e-naslov uporablja za obveščanje v zvezi s tem seminarjem.